Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@04:33:21 GMT

آنچه شما را معاف از مالیات می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۷۷۳۳

آنچه شما را معاف از مالیات می‌کند

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی اظهار کرد: شرط برخورداری از هر گونه معافیت‌ نرخ صفر و مشوق مالیاتی و عدم تعلق جرایم قانونی غیر قابل بخشش، منوط به ارائه الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی و یا تکمیل و تأیید فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم بر اساس اطلاعات صحیح، در موعد مقرر قانونی است.

جعفر احسانی مهر، گفت: خردادماه سال جاری آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی و یا تکمیل و تأیید فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم (جهت توافق) عملکرد سال ۱۴۰۰ اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل از طریق درگاه ملی مالیات به آدرس my.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

tax.gov.ir است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: سازمان امور مالیاتی کشور در راستای شفافیت فضای اقتصادی و تکمیل گامهای اجرایی قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، اطلاعات واصله از جمله اطلاعات خرید و فروش، اطلاعات حساب‌های بانکی (POS) و سایر اطلاعات موجود را در این سامانه به منظور رؤیت مؤدیان مالیاتی و بررسی آن جهت ارائه اظهارنامه و یا تکمیل فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم، بارگذاری کرده است؛ لذا از تمامی مؤدیان مالیاتی خواهشمندیم پس از بررسی و تطبیق اطلاعات اقتصادی خود نسبت به تکمیل و ارائه اظهارنامه و یا قبول شرایط مالیات قطعی تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم اقدام کنند تا مشمول جرایم غیر قابل بخشش کتمان  درآمد نشوند.

احسانی مهر درخصوص نگرانی برخی فعالان اقتصادی از مالیات تعیین شده در سامانه گفت: با عنایت به شرایط سخت کرونایی حاکم بر مشاغل و کسب‌ وکارها در سال ۱۴۰۰ و به ‌منظور تسهیل پرداخت مالیات برای این گروه از مؤدیان مالیاتی، سازمان امور مالیاتی کشور با استفاده از ظرفیت قانونی تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم کوشیده است تا بخش بزرگی از صاحبان مشاغل بتوانند بدون ارائه اظهارنامه و مستندات مربوط به درآمد و هزینه خود، مالیات عملکرد ۱۴۰۰ را به‌ صورت مقطوع پرداخت کنند.

وی یادآور شد: بنابراین با هدف افزایش دامنه شمول تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم، با اخذ موافقت مراجع قانونی ذی‌ربط، سقف فروش کالا و خدمت مشمول این تبصره، به ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم یعنی ۴۸ میلیارد ریال افزایش یافته است. بدین ترتیب، صاحبان مشاغل و کسبه که در سال ۱۴۰۰ فروش آن‌ها کمتر از این میزان باشد، می‌توانند از تسهیلات تبصره مانند معافیت از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون مالیات‌های مستقیم (اصلاحیه ۱۳۹۴)، معافیت از تکمیل و ارائه اظهارنامه مالیاتی، محاسبه و مطالبه مالیات بر عملکرد سالیانه مشاغل به صورت مقطوع و ... بهره‌مند شوند.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی بیان کرد: مؤدیانی که میزان فروش آنها بر اساس پایگاه اطلاعات سازمان امور مالیاتی بیش از ۴۸ میلیارد ریال باشد، امکان استفاده از این تسهیلات را نخواهند داشت و می ‌بایست نسبت به ارائه اظهارنامه اقدام کنند.

احسانی مهر ادامه داد: در استان خراسان جنوبی نیز تا تاریخ ۲۰ خردادماه سال جاری، بیش از ۸۰ درصد اظهارنامه های ارسالی و فرم های تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم عملکرد سال ۱۴۰۰ توسط صاحبان مشاغل و کسبه استان با مبلغ مالیات صفر و در مجموع نیز میانگین مبلغی کمتر از شش میلیون ریال (ششصد هزار تومان) می باشد. بنابراین خواهشمندیم به شایعات توجه نکرده و در صورت بروز هرگونه مسئله و یا مشکل، موارد را در اسرع وقت جهت راهنمایی و در صورت نیاز اصلاح و پیگیری آن، به ادارات امور مالیاتی محل سکونت خود اعلام کنند.

وی یادآور شد: مؤدیانی که از پذیرش مالیات مقطوع تعیین‌شده امتناع دارند، می‌توانند به جای استفاده از فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم، نسبت به ارسال اظهارنامه مالیاتی اقدام و مدارک و مستندات درآمد و هزینه خود را در مراحل حسابرسی و دادرسی مالیاتی ارائه کنند.

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی مالیات قانون مالیات های مستقیم اظهارنامه مالیاتی ارائه اظهارنامه امور مالیاتی صاحبان مشاغل سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار و اطلاعات سازمان امور مالیاتی کشور، فروردین امسال بالغ بر ۵۶ هزار و ۷۱۹ میلیارد تومان درآمد مالیاتی وصول شده که نسبت به مدت مشابه پارسال (حدود ۴۳ هزار میلیارد تومان) ۳۰ درصد رشد داشته است.

از مجموع درآمدهای مالیاتی یک‏ ماهه امسال‏‏، ۳۱ هزار و ۹۳۲ میلیارد تومان (معادل ۵۶ درصد) از محل مالیات‌های مستقیم شامل مالیات بر اشخاص حقوقی با ۱۸ هزار و ۷۷۳ میلیارد تومان، مالیات بر درآمدها با ۱۱ هزار و ۸۷۴ میلیارد تومان و مالیات بر ثروت با یک هزار و ۲۸۴ میلیارد تومان است.

همچنین بیش از ۲۴ هزار و ۷۸۷ میلیارد تومان (معادل ۴۴ درصد) از محل مالیات بر کالاها و خدمات وصول شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲ درصد رشد داشته است.

در یک ماهه سال ۱۴۰۲، ‏ سهم مالیات مشاغل ۶ درصد از کل وصولی در حدود یک هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان و سهم مالیات کارکنان بخش خصوصی و عمومی ۱۰ درصد از کل وصولی و حدود ۹ هزار و ۶۹۴ میلیارد تومان است.

در فروردین امسال، ۹۴۸ میلیارد تومان مالیات از شرکت‌های صادرکننده مواد خام و نیمه‌خام وصول شده است و بالغ بر ۱۲۵ میلیارد تومان از محل درآمد حاصل از رسیدگی قطعی پرونده‌های مودیان مالیات بر ارزش افزوده و ۱۸۶ میلیارد تومان از محل عوارض خروج مسافر از مرزهای کشور در فروردین امسال وصول شده است.

کد خبر 6099411 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • پیشنهادهای اصناف برای تدوین بخشنامه تبصره ماده ۱۰۰
  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • کدام مشاغل از ارایه اسناد و دفاتر مالی معاف شدند؟
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟